Fysik

Kræfter, hastighed og strækning

26. november 2013 af Mimf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave??

En bil med massen 1150kg kører på en tør vej med hastigheden 20m/s. Bilen bremser med en acceleration på -30m/s^2.

a) Beregn den resulterende kraft på bilen.

b) Hvor lang tid går der, inden bilen standser?

c) Hvor langt kører bilen under nedbremsning?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2013 af mathon

     a)
                 F = m • a

     b)
                 t = -vo/a

     c)
                 Δs = v2/(2a)


Skriv et svar til: Kræfter, hastighed og strækning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.