Matematik

Bestem væksthastigheden

27. november 2013 af Puppeteer (Slettet) - Niveau: C-niveau

"Bestem væksthastigheden for x=1,4 for funktionen med forskriften f(x)=103*1,2143x"
Hjælp søges??


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2013 af PeterValberg

Du skal "bare" bestemme værdien:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
27. november 2013 af Puppeteer (Slettet)

Hvordan gør jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2013 af PeterValberg

Du bestemmer først den afledede funktion f'

hvis:

så er den afledede funktion:

Bestem herefter f'(1,4) ved indsættelse af x = 1,4 i udtrykket for f'

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
27. november 2013 af Puppeteer (Slettet)

Okay, mange tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Bestem væksthastigheden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.