Matematik

Beregn rektangel

02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)
A, B og C?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du har opgaven kørende her

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1414558

så der er ingen grund til at starte en ny tråd med det samme spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

da du kender omkredsen kan du starte med at skrive at

O (omkred) = 2l*l+2*b

I denne indsætter du at l= 3x-4 og b=x-1.

når du har x kan du finde længden ved at indsætte x i l

og finde bredden ved at indsætte x i b.

til sidst kan du finde arealet A=l*b ved at indsætte de tal du har beregnet i a) og b)


Svar #3
02. december 2013 af Derya2990 (Slettet)

Forstår ikke hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se den oprindelige tråd, hvor det hele er forklaret for dig.


Skriv et svar til: Beregn rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.