Matematik

FORSTÅELSE AF SIDSTE TRIN

06. december 2013 af SandraSørensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! Er der en der kan forklare mig hvordan man går fra følgende led (tjek vedhæftede fil) til det andet? :)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2013 af mathon

.

             1 + √(5)       1 - √(5)        1 + √(5) - (1 - √(5))     1 + √(5) - 1 + √(5))      2√(5)
            ------------  -  -----------  =  -------------------------- = -------------------------- = -------- = √(5)
                 2                  2                         2                                  2                        2


Svar #2
06. december 2013 af SandraSørensen (Slettet)

Forsåtr ikke helt..... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2013 af mathon

    tælleren er 1 og nævneren, som jeg har regnet på i #1, bliver √(5)

                      1              1
                ------------ = -------
                 nævner      √(5)


Skriv et svar til: FORSTÅELSE AF SIDSTE TRIN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.