Matematik

1 m^3 = 1 kg ?

13. november 2005 af onsunshine (Slettet)
Er en kubikmeter det samme som en kilo ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2005 af 2835 (Slettet)

det kommer an på en kubikmeter hvad?

En kubik meter vand er lig med 1000 kg

::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2005 af Romulus (Slettet)

#0 Du må lige præcisere dit spørgsmål. Det afhænger af hvilket stof/materiale der er tale om, altså afhængig er massefylden. Hvis vi tager vand som eksempel er 1dm^3 = 1 kg og 1m^3 = 1000 kg som #1 rigtigt pointere.

Svar #3
13. november 2005 af onsunshine (Slettet)

Vi snakker om 2.0 m^3 vand som jeg skal have omsat i gram.

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2005 af 2835 (Slettet)

2 kubik meter vand er lig med 2000 kg
som er lig med 2000*10^3 g

::2835::

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2005 af Romulus (Slettet)

Da 1m^3 vand = 1000 kg er 2,0m^3 = 2000 kg. Dette skal du så have omregnet til gram og her multiplicerer du med 1000 = 10^3, da forholdet mellem gram og kg er 1000:1.

Svar #6
13. november 2005 af onsunshine (Slettet)

2.0 m^3 vand = 2000 kg = 2000000 gram må det så være ikk ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. november 2005 af Romulus (Slettet)

#6 Ja det er fuldstændig rigtigt

Svar #8
13. november 2005 af onsunshine (Slettet)

ok takker... ;-)

Skriv et svar til: 1 m^3 = 1 kg ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.