Matematik

Funktion

12. december 2013 af mastodont - Niveau: C-niveau

Hej, 

Jeg har et spørgsmål til denne opgave, om jeg har regnet rigtigt. 

Et typehusfirma sælger huse med grund. Den samlede pris beregnes som 13.000 kr.pr. kvadratmeter for huset plus 920.000 kr. for grunden. 

A. bestem den samlede pris for et 120 kvadratmeter stort hus med grund

B. Indfør passende betegnelser, og opstil en formel, der beskriver, hvordan den samlede pris for et hus med grund afhænger af husets størrelse. 

Jeg vil mene der er tale om en lineær forskrift. Så jeg har sat de 120 ind for x i forskriften: Y= ax+b

dvs. y= 13.000 x 120 + 920.000. Dvs.  2.480000 kr. 

I opg. B har jeg blot sat formlen til:  y= 13.000 x + 920.000

Er det de rigtige svar? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2013 af 123434 (Slettet)

Ja, 


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.