Matematik

differentiere

15. december 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

hvordan differentierer jeg denne OA=2*(a2+a*(V/a2)+a*(V/a2 )) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
15. december 2013 af SuneChr

Hvad er hvad?
d/da OA       eller
d/dV OA        ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2013 af hesch (Slettet)

#1: netop.


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. december 2013 af SuneChr

# 0
De to sidste led i parentesen er ens og kan reduceres og forkortes.
Der skal sikkert differentieres m.h.t. a  ,
hvor der kan benyttes  (an) '  =  n·an-1
 


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. december 2013 af SuneChr

# 0
De to sidste led i parentesen er ens og kan reduceres og forkortes.
Der skal sikkert differentieres m.h.t. a  ,
hvor der kan benyttes  (an) '  =  n·an-1

Denne her dobbeltpostering skyldes  IE 11 , som ikke fungerer på SP.
Er påtalt.
 


Svar #5
15. december 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

det er den her jeg skal differentierer OA(a)=2a2+(4*V)/a


Svar #6
15. december 2013 af camilla1234567890 (Slettet)

er det sådan den kommer til at se ud og hvordan differentierer jeg det sidste i den 


Brugbart svar (1)

Svar #7
15. december 2013 af SuneChr

1 / a  =  a-1     Benyt da reglen i # 3

OA '(a)  =  4·(a - V/a2)
 


Skriv et svar til: differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.