Fysik

gennemsnits fart

16. december 2013 af bluekik (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan kan jeg beregne en gennemnits fart ud? eks: han sejlede 4869.53 km på 21 dage, hvad er gennemsnitsfarten?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2013 af peter lind

længden delt med tiden


Svar #2
16. december 2013 af bluekik (Slettet)

altså: 4869.53/ 21= 231.882 km/t ? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. december 2013 af peter lind

nej. Det er i km/døgn


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. december 2013 af SuneChr

På havet anvender man knob for hastigheden af skibet,
1 knob  =  1 sømil / t  =  1,852 km / t  =  1´ af en storcirkel / t
vgennemsnit  5,22 knob


Skriv et svar til: gennemsnits fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.