Matematik

jeg er i problemer med den komplekse ligning z^2+2z+3=0

18. december 2013 af MartinSeverin (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal løse den komplkese ligningen z2+2z+3=0:
Nogle idéer?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2013 af peter lind

Du skal bruge den almindelige metode til at løse 2. grads ligninger. Hvis deskriminanten er negativ får du bare to komplekse løsninger


Svar #2
18. december 2013 af MartinSeverin (Slettet)

Tusind Tak :)

 


Skriv et svar til: jeg er i problemer med den komplekse ligning z^2+2z+3=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.