Matematik

areal

01. januar 2014 af sillezwiebler (Slettet) - Niveau: 9. klasse

kan en figur have et areal på 99?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. januar 2014 af peter lind

ja, For eks. vil en rektangel med siderne 9 og 11 have dette areal


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. januar 2014 af 123434 (Slettet)

En trekant

198cm^2=33cm*6cm*1/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er ikke korrekt, at 198 = 33·6·(1/2) . Det er 33·6 , der er lig med 198 .


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. januar 2014 af 123434 (Slettet)

2# Rettelse

99cm2=33cm*6cm*1/2


Skriv et svar til: areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.