Matematik

er: y=ax+b det samme som f(x)=2x+b?

06. januar 2014 af solsikke1 - Niveau: 9. klasse

er:

Y=ax+b det samme som f(x)=2x+b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2014 af SuneChr

y  =  f (x)  =  ax + b
Når
f (x)  =  2x + b
er  a = 2
Man anvender normalt lille y .


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: er: y=ax+b det samme som f(x)=2x+b?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.