Kemi

kemisk reaktion

06. januar 2014 af moha1882 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal afstemme de her 5 ligninger og begrunde deres kemisk reaktion med hinanden. Hvorfor de reagere som de gør når stofferne blandes. Forstår virkelig ikke de forskelige stoffers reaktion med hinanden.

NaHCO3 + CH3COOH =

NaHCO3 + MgCl2 =

NaHCO3 + CuSO4 =

NaHCO3 + HCl =

NaHCO3 + NaOH  = 

på forhånd tak :)


Skriv et svar til: kemisk reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.