Matematik

Eksponentiel funktion

11. januar 2014 af 123434 (Slettet)

1) Om en eksponentiel sammenhæng gælder, at grafen går gennem (0,5) og vækstraten er 0,08

Opskriv en forskrift

y=5*1,08^x

2)

angiv vækstraten, fremskrivningsfaktoren og vækstprocent

y=2*1,1^x

vækstrate 1,1-1=0,1

fremskrivningsfaktoren 1,1

vækstprocenten:1,1*100=110%

Vil I ikke være søde, at se om jeg har begået nogen fejl og forvekslet begreberne med hianden, der er ikke nogen facitliste til disse stykker

Tak på forhånd og god aften


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Vækstprocenten er vækstraten ganget med 100% .


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. januar 2014 af mathon

fremskrivningsfaktor     1,1  =  1 + 0,1  =  100% + 10%
hvor udgangspunktet er 100%
væksten er 10%
vækstraten er 0,1


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.