Kemi

delta U

18. januar 2014 af science1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg sidder og læser til eksamen og skulle lave følgende opgave:

værdien af deltaH ved 298 K og p=1 bar for reaktionen 2H2+O2-->2H2O er -522. beregn delta U i Kj for reaktionen.

jeg har læst i min bog, men synes ikke de forklarer det så godt og der er ingen relavante eksempler, er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan jeg gør? på forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2014 af Heptan

Du skal bruge formlen

\Delta H=\Delta U+p \cdot V

hvoraf

V=\frac{nRT}{p}=RT=24,8\cdot 10^-^3 \ m^3


Skriv et svar til: delta U

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.