Matematik

hyberbolsk funktion

19. januar 2014 af stargirl5 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan differentiere jeg funktion cosh-1(x/3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af mathon

                                                          1
                         (cosh-1(x/3)) '  = -------------         x ≠ ±1
                                                     3√(1-x2)


Svar #2
19. januar 2014 af stargirl5 (Slettet)

Hvordan differentiere du


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2014 af mathon


                             cosh-1(x) =  ∫1/√(1-x2)dx

                             (cosh-1(x)) ' =  1/√(1-x2)

                             (cosh-1((1/3)x)) ' =  1/√(1-x2) • (1/3)  = 1/(3√(1-x2))


Skriv et svar til: hyberbolsk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.