Matematik

8) bestem cos(120°) og sin (150°) når der oplyses at cos(60)=0,5 og sin (30)=0,5

19. januar 2014 af fijona (Slettet) - Niveau: B-niveau

  bestem cos(120°) og sin (150°) når der oplyses at cos(60)=0,5 og sin (30)=0,5


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. januar 2014 af mathon


                cos(120°) = -cos(180° - 120°) = -cos(60°) = -0,5

                sin(150°) = sin(180° - 150°) = sin(30°) = 0,5


Skriv et svar til: 8) bestem cos(120°) og sin (150°) når der oplyses at cos(60)=0,5 og sin (30)=0,5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.