Matematik

HASTER VIRKELIG MEGET...HJÆLP:/

19. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

hej Folkens

Jeg et par spørgsmål til nogen opgaver som jeg ikke helt forstår og derfor godt vil have noget hjælp til det. 

Beregn resultatet når: 

400 falder med 25%

20 stiger med 10%

Hvor mange procent 

er 15 større end 10?

er 30 mindre end 60?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af Amril (Slettet)

400 * 0,75 = x

20 * 1,1 = x

(15-10)/10*100% = x%

(60-30)/60*100% = x%


Svar #2
19. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

okay tak men hvad med

800 falder med 75

50 stiger med 300 

4000 stiger med 150 

og hvordan regner du det ud fx det med 1,5 eller


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2014 af Amril (Slettet)

Hvad mener du? Er der tale om en procentmæssig stigning, og du vil finde resultatet, eller vil du finde den procentmæssige stigning, når 800 stiger med 75?


Svar #4
19. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

jeg vil finde den procentmæssig når 800 stiger med 75 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2014 af Amril (Slettet)

75/800*100% = ?

ergo falder 800 med 9,375 %(som er svaret), hvilket kan bekræftes ved at gange 800 med 0,09375 = 75.

300/50*100% = ?

150/4000*100% = ?


Svar #6
19. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

det skal regnes ud ligesom de to første svar ihvvertfald men ved bare ikke hvordan det skal regnes ud 


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2014 af Amril (Slettet)

Hvorfor skal de det?


Svar #8
20. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

fordi at der står nogle faciter af opgaven, og derfor passer det resultat ikke med det


Svar #9
20. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

+ hvordan skal jeg regne hvis der står i en anden opgave at jeg skal finde hvor mange procent der er mellem 20 og 29 år?


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. januar 2014 af Amril (Slettet)

Du er helt blæst...


Skriv et svar til: HASTER VIRKELIG MEGET...HJÆLP:/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.