Matematik

HASTER VIRKELIG MEGET

19. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

hej folkens

har brug for hjælp til et par opgaver, som jeg gerne vil have hjælp til og skriver hvordan jeg skal regne det ud

Hvor mange procent (helt tal)                        Peter tjener 100kr. i timen

a. Tjener perter mere en børge?                    Børge tjener 80kr i timen

b. tjener børge mindre end peter                   sonja tjener 125kr i timen

c. tjener sonja mere end peter                      dagny tjener 145kr i timen

d. tjener sonja mindre end dagny                  elvira tjener 275kr i timen

e. tjener elvira mere end børge

f. tjener børge minde end elvira

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af hesch (Slettet)

Fortrudt (misforstået opgaven)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2014 af desert_eye (Slettet)

a. (100-80)/80 = 0,25 = 25 %

b. (100-80)/100= ?

c. (125-100)/100= ?

Og så fremdeles 


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2014 af comcom (Slettet)

det er en virkelig simple opgave, jeg er sikker på at du ved hjælp af lidt logik kan løse den ;)


Svar #4
19. januar 2014 af linehansenlundgaard (Slettet)

jeg kan ikke få de tre sidste til at give det rigtige resultat


Skriv et svar til: HASTER VIRKELIG MEGET

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.