Fysik

Isolering af b i ligning

25. januar 2014 af sival (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej håber der er nogen der kan hjælpe mig.
Hvordan isolerer jeg b i denne ligning

P2=P0-ρgb-1/2*ρv02((r14/r24)-1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af stargirl5 (Slettet)

Sæt v0 hedder rigtig v1 i opgaven. Der står den skal være lig 0 når b er stor. Sæt v1=0 så får du

P2=P0-ρgb-1/2*ρ*02((r14/r24)-1)

Reducer udtrykket:

P2=P0-ρgb

Læg ρgb til:

P2+ρgb=P0

Træk p2 fra:

ρgb=P0-P2

Dividere med ρg:

b=(P0-P2)/ρg


Svar #2
27. januar 2014 af sival (Slettet)

Super. Mange tak :)


Skriv et svar til: Isolering af b i ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.