Matematik

Bestem stamfunktion

25. januar 2014 af Ibo199 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Bestem stamfunktionen F(x) til f(x)= x/kvadratrod(1+x2) der opfylder F(0)=0.

Er der nogen af de kloge hoveder der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af peter lind

brug substitution  t= 1+x2  dt =2xdx


Svar #2
25. januar 2014 af Ibo199 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: Bestem stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.