Matematik

stamfunktion matematik

26. januar 2014 af Andersheedegaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan angives stamfunktionen af f (x) = 13x?

skal man benytte reglen for integration af eksponentialfunktionen ?

tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af mathon

                                 f(x) = 13x
                                 F(x) = (13/2)x2 + k

.
                                 f(x) = 13x
                                 F(x) = (1/ln(13))•13x + k


Svar #2
26. januar 2014 af Andersheedegaard (Slettet)

Hvilken regel har du brugt i den første?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. januar 2014 af mathon

regel i den første:

                                   ∫ a·xn dx = (a/(n+1))•xn+1 + k      n ≠ -1   a er reel og konstant


Skriv et svar til: stamfunktion matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.