Matematik
Løs ligningen (sin6x = -1)
20. november 2005 af
2fast4you (Slettet)
Hejsa. jeg skal have lavet følgende opgaver
a) sin6x = -1
b) cos^2(x) = 0,16
jeg har en idé hvor det skal gøres men er ikke sikker. nogle der gider hjælpe?
mine forslag:
a) x = -1,5 + p*2pi / 6
b) helt blank.!
a) sin6x = -1
b) cos^2(x) = 0,16
jeg har en idé hvor det skal gøres men er ikke sikker. nogle der gider hjælpe?
mine forslag:
a) x = -1,5 + p*2pi / 6
b) helt blank.!
Svar #1
20. november 2005 af ikay (Slettet)
hey er der ngn der kan hjælpe mig med den her opg????
hvis der går hul på en vandledning. vil der kunne gå store mængder vand til spilde. ved et vandtryk på 5 stm løber der følgende vand ud af hullet....
hullets diameter(mm) 0,5 ! 3,0
vandspild (m3/uge) 3,36 ! 82,0
det oplyses, at vandspildet f(x).målt i m3/uge, er bestemt ved f(x)=b * x2 , x>0,
hvor x er hullets diameter, målt i mm.
bestem tallene a og b.
hvor stor er vandspildet fra et hul med diameter 2,0 mm?
bestem hullets diameter, når vandspildet er 200 m3/uge.
hvor mange procent vokser vandspildet, når hullets diameter vokser 10%?
hvis der går hul på en vandledning. vil der kunne gå store mængder vand til spilde. ved et vandtryk på 5 stm løber der følgende vand ud af hullet....
hullets diameter(mm) 0,5 ! 3,0
vandspild (m3/uge) 3,36 ! 82,0
det oplyses, at vandspildet f(x).målt i m3/uge, er bestemt ved f(x)=b * x2 , x>0,
hvor x er hullets diameter, målt i mm.
bestem tallene a og b.
hvor stor er vandspildet fra et hul med diameter 2,0 mm?
bestem hullets diameter, når vandspildet er 200 m3/uge.
hvor mange procent vokser vandspildet, når hullets diameter vokser 10%?
Svar #2
20. november 2005 af 2fast4you (Slettet)
hey hvorfor skriver du inde i min tråd? opret din egen.!
Skriv et svar til: Løs ligningen (sin6x = -1)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
