Tysk
Tyske Sætninger
20. november 2005 af
Waterhouse (Slettet)
Sidder med min tyske stil, der er nogle udtryk og vendinger jeg ikke er helt sikker på:
"Måske vil Alex også gerne væk fra det hele?" =
Vielleicht will Alex auch gern weit weg von alles?
(Efter moderens hjerteanfald) "bliver han tvunget til at vokse op" =
wird er zu aufwachsen gezwungenermaßen tun
"Han har endda overskud til at finde en ny ven, arbjedskollegaen Denis" =
Er hat noch den Überschuss, einen neuer Freund zu finden, sein Arbeitskollege Denis
(Hun har en datter med en ukendt far,) "Og er nu kæreste med Rainer." =
und ist jetzt mit Rainer freundin.
"på reublikkens 40-årige fødselsdag" =
an dem 40 jährige Geburtstag der Republik
"går i koma" =
geht ins Koma
De sætninger jeg oversætter er dem der står i anførselstegnene, det i paranteserne er bare for at få hele sætningen med. det tyske er mine bedste bud, men jeg er langt fra sikker...
"Måske vil Alex også gerne væk fra det hele?" =
Vielleicht will Alex auch gern weit weg von alles?
(Efter moderens hjerteanfald) "bliver han tvunget til at vokse op" =
wird er zu aufwachsen gezwungenermaßen tun
"Han har endda overskud til at finde en ny ven, arbjedskollegaen Denis" =
Er hat noch den Überschuss, einen neuer Freund zu finden, sein Arbeitskollege Denis
(Hun har en datter med en ukendt far,) "Og er nu kæreste med Rainer." =
und ist jetzt mit Rainer freundin.
"på reublikkens 40-årige fødselsdag" =
an dem 40 jährige Geburtstag der Republik
"går i koma" =
geht ins Koma
De sætninger jeg oversætter er dem der står i anførselstegnene, det i paranteserne er bare for at få hele sætningen med. det tyske er mine bedste bud, men jeg er langt fra sikker...
Svar #1
02. december 2005 af zjoz (Slettet)
Hvis du stadigvæk er interesseret i at få rettet sætningerne, så skriv lige et svar tilbage, så retter jeg dem i morgen.
Skriv et svar til: Tyske Sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
