Matematik
Bestemmelse af arealet af M
Hej håber nogen kan hjælpe mig :)
grafen for f og g afgrænser i første kvadrat i punktmængden M det har et areal
Bestem arealet af M
og ved mine punkter for f og g er
f= 0,0
g=4.2
håber nogen kan hjælpe med arealet
tak på forhånd!
Svar #1
06. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)
Bestem skæringspunkterne mellem de to funktioners grafer. Det giver grænserne a og b for integralet. Beregn så arealet som
A(M) = a∫b |f(x) - g(x)| dx
Svar #2
06. februar 2014 af Rikke65 (Slettet)
dette gør jeg også, men det givet et ualmidelige lille tal
jeg benytter mig af 0 og 4, er detforket?
Svar #3
06. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#2
Det er umuligt at svare på uden at kende funktionerne f(x) og g(x).
Svar #5
06. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#4
Sådan ser funktionerne vist ikke ud. Formuler hele opgaven.
Skriv et svar til: Bestemmelse af arealet af M
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
