Biologi

Hvor mange gram NaCl er 0,48 g natrium?? please hjælp!!

07. februar 2014 af anonymbruger4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor mange gram NaCl er 0,48 g natrium?? please hjælp!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2014 af mathon

M(NaCl) = 58,45 g/mol

                                             n = m / M  =  (0,48 g) / (58,45 g/mol) = 0,008212 mol


Svar #2
07. februar 2014 af anonymbruger4 (Slettet)

tusind tak :-) 


Skriv et svar til: Hvor mange gram NaCl er 0,48 g natrium?? please hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.