Matematik

ligning med potens og kvadratrod (haster)

08. februar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogen der kan skære denne ligning ud i pap for mig, (jeg skal indskrive den i excel) 

og gerne helt ud i pap :S 

7x2/5=40


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2014 af mathon

              7x2 = 200

              log(7) • x2 = log(200) …

             


Svar #2
08. februar 2014 af lp4654 (Slettet)

Det var nu mere hvordan jeg regner den ud helt fra bunden

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2014 af mathon


                       …du begynder med at gange med 5 på begge sider af lighedstegnet.
 


Skriv et svar til: ligning med potens og kvadratrod (haster)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.