Matematik

sandsynligheds rengning

11. februar 2014 af jax1 - Niveau: Universitet/Videregående

kan nogen hjælpe med det jeg sidder fast med disse opgaver jeg har givet et forsøg men kan ikke forstå det, er det endelig eller uendelig række, hvordan løser man det, kan nogen HJÆÆÆÆÆÆLLLLP, 

Vedhæftet fil: WP_000976.jpg

Svar #1
11. februar 2014 af jax1

mit forsøg

Vedhæftet fil:WP_000976.jpg

Svar #2
11. februar 2014 af jax1

mit forsøg

Vedhæftet fil:WP_000977.jpg

Svar #3
11. februar 2014 af jax1

dette er faciten 

http://web.econ.ku.dk/polit/studerende/eksamen/opgrv/filer/Rv%20Mat%20B%20V10.pdf


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

For at P kan være en sandsynlighedsfunktion på U skal der gælde

        P(n) ≥ 0 for alle n ∈ U

og

        ∑n∈U P(n) = 1 .

Der skal altså gælde

        ( ∑Ni=1 a2i ) + (a2)N+1/(1 - a2) = 1 .

Løs denne ligning i a.


Svar #5
12. februar 2014 af jax1

andersen min ven tusind tak


Skriv et svar til: sandsynligheds rengning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.