Matematik

Trekant vha sinusrealisionerne

18. februar 2014 af hejpepper (Slettet) - Niveau: B-niveau

i en trekant (ABC) hvori vinkel B er stump er

vinkel A = 21,2 o

| BC | = 6,9

I AC I = 14,2

jeg skal beregne vinklerne B og C og finde I AB I

hvilken formel skal jeg bruge for at kunne komme igang? - tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2014 af Moraxus (Slettet)

Skriv dine mål ind i denne, og den spytter formler ud.

http://cossincalc.com/


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. februar 2014 af papas (Slettet)

sinB/14,2=sin(21.2)/6,9


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er ingen grund til at starte en ny tråd med den samme opgave. Gå tilbage til den oprindelige tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1445801

og fortsæt diskussionen der. Du har allerede fået udførlig hjælp i den anden tråd.


Svar #4
18. februar 2014 af hejpepper (Slettet)

Tak :-)


Skriv et svar til: Trekant vha sinusrealisionerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.