Matematik

GANGE IND I PARANTES

19. februar 2014 af PleaseHjælpMigAlleSammen (Slettet) - Niveau: 7. klasse

HJÆLP...TAK PÅ FORHÅND :)

1.  X (2X-4+6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af chanelcoco (Slettet)

=1*(2x-4+6)
=1*(2x+2)
=2x+2


Svar #2
19. februar 2014 af PleaseHjælpMigAlleSammen (Slettet)

så x er = 1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2014 af SuneChr

# 2
x er ikke noget endnu, før vi har en ligning.
x·(2x - 4 + 6)      kaldes et udtryk
og er lig med
2x2 + 2x ,  når det er ganget ud. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2014 af 123434 (Slettet)

0#

F.eks. 2(4x+2x)

2(4x+2x)=2*4x+2*2x=8x+4x=12x


Skriv et svar til: GANGE IND I PARANTES

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.