Matematik

Isolering/Omskrivning af en ligning

20. februar 2014 af Kisame (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det ville være helt fantastisk hvis nogle af jer kunne vise mig hvordan, man har omskrevet denne her ligning 

tan(w)=h/((h/tan(v)-x)+x+y)

til

h= (y*tan(v)*tan(w))/(tan(v)-tan(w))

Jeg vil virkelig helst se det som en proces. Jeg forstår det meget bedre på den måde :)

Tak på forhånd! :) ^^


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at give alle oplysninger. I den første ligning forekommer både x og y, mens x ikke forekommer i den sidste ligning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det ser ud til at være et spm. i tilknytning til denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1446351

Gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.


Svar #3
20. februar 2014 af Kisame (Slettet)

Ja, det åbenbart meningen (spurgte min lærer)

Jeg fik selv fjernet x ved

(omskrevet)

Tan(w)=h/((h/tan(v))-x+x-y)

x'erne går op med hinanden.

Tan(w)=h/((h/tan(v))+y)

Det ser meget bedre ud som brøker x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Se svaret i den oprindelige tråd.


Skriv et svar til: Isolering/Omskrivning af en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.