Matematik

Hvor meget tæller denne fejl ned?

22. februar 2014 af swampendk (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skrev SSO her for et par uger siden i matematik omkring emnet pi.

Af en eller anden mærkelig grund kom jeg til at skrive i starten af min opgave, at areal af en cirkel er givet ved d*pi, dette ved jeg selvfølgelig godt er helt hen i vejret. I SSOen behandler jeg blandt andet  Vietes metode, og der får jeg skrevet den rigtige arealformel, op til flere steder.

Hvor meget tror i det vil trække ned? ..Jeg tænker lidt at det er ret tydeligt at hvis man læser opgaven, så kan man godt se at jeg ved hvordan man uregner areal på en cirkel. Men på den anden side, så er det noget der er så grundlæggende, at sådan nogle fejl må man ikke lave.

Hvad tror i?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2014 af Stats

A = r2 · π

= ((1/2)d)2 · π

= (12/22)d2 · π

= (d2/4) · π

Vil ikke tro at den trækker så meget ned,,,..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Hvor meget tæller denne fejl ned?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.