Matematik

Løs ligning og reducer

24. februar 2014 af Imgaard (Slettet) - Niveau: C-niveau

1. løs ligningen 5x+11=19x-17

2. Reducér udtrykket T2-K2+(T+K)2 -2KT


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. februar 2014 af mathon

1.
                         11+17=19x-5x


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. februar 2014 af mathon

2)
                            \left (T+K \right )^2 = T^2 + 2TK+K^2

                            T^2- K^2 + T^2 + 2TK+K^2 - 2KT


Svar #3
24. februar 2014 af Imgaard (Slettet)

Er det muligt at i kan uddybbe jeres svar lidt mere? :-)

Og mange tak for det hurtige respons! 


Skriv et svar til: Løs ligning og reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.