Matematik

renter

26. februar 2014 af lottebc1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Cykelsmeden ''Krank og Fælg'' tilbyder et annuitetslån til en uundværlig mountainbike til kun 17 000 kr. Der er månedlige terminer og den månedlige rente er 2%. Løbetiden er 8 år.

Bestem den månedlige ydelse

Den fik jeg til 399,7 = 400

Hvor stort et beløb kommer man i alt til at betale i rente på lånet?

Skal man der regne den årlige rente ud først som er 26,82 eller hvad skal man gøre?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2014 af mathon

   renten er
                    samtlige 8 års ydelser - (17000 kr)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2014 af mathon

Din beregnede ydelse på 399,72 kr er korrekt.

                       renten = 96•(399,72 kr) - (17000 kr) = 21.373,12 kr


Svar #3
26. februar 2014 af lottebc1 (Slettet)

tak skal du have!

kan du måske også forklare mig hvordan man viser ved en beregning hvordan ÅOP fremkommer ved et sms lån?

f.eks. et lånebeløb på 1000 kr, omkostninger 250 kr, ÅOP 1.410% .

hvilken formel skal jeg bruge?


Skriv et svar til: renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.