Matematik

Hvordan regner jeg en side udfra areal, 1 vinkel og 1 side

27. februar 2014 af celinees (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg er lidt på usikker grund her. 

Jeg skal i en trekant finde siden b.

Jeg ved at

T=6,0. 

a=3.24

<C=108

Kunne godt bruge et godt råd til, hvordan jeg finder svaret her.

På forhånd tak!

:D


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 af mathon


                      \large T=\frac{1}{2}*{\color{Red} h_b}*b = 6,0

                       \large {\color{Red} a*\sin (C)}*b = 12,0

                       \large 3,24*\sin (108^{\circ})*b = 12,0

                       \large b=\frac{12,0}{3,24*\sin (108^{\circ})}

                      

                     


Svar #2
27. februar 2014 af celinees (Slettet)

Tak for svaret.;) Fik lige et lyst øjeblik, så løste den - men nu er jeg da sikker på at jeg har gjort det rigtigt!


Skriv et svar til: Hvordan regner jeg en side udfra areal, 1 vinkel og 1 side

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.