Fysik

Bestem begyndelseshastighed i Bq

27. februar 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Ud fra følgende tabel skal jeg angive i begyndelsesaktiviteten i Bq. Hvad er det, og hvordan gør jeg?

Jeg har lavet eksponentiel regression på dataplottet og har fået forskriften y = 6031,925*0,7644x

t | min | 1,0 | 2,0 | 3,0 | 4,0 | 5,0 | 6,0 |

A | min -1 | 4600 | 3525 | 2710 | 2040 | 1595 | 1195 |


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2014 af peter lind

Begyndelsesaktiviteten er for t=0


Svar #2
27. februar 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

Okay, så 6031,925*0,7644^0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2014 af peter lind

ja


Svar #4
27. februar 2014 af DenGenialeProfessor (Slettet)

Ok, men i Bq hvad er det der?


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. februar 2014 af mathon

       Bq = 1 s-1 er en henfaldsenhed og betyder 1 henfald pr. sekund til ære for den franske
       Nobelpristager i fysik i 1903 Antoine Henri Becquerel.

      


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. marts 2014 af mathon

                       A(t) = {\color{Red} A_0}*a^{t} = {\color{Red} 6031,925}*0,7644^t            når A måles i min-1


Skriv et svar til: Bestem begyndelseshastighed i Bq

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.