Fysik

Hvordan finder jeg I for et kredsløb?

02. marts 2014 af mahdi01234 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg er i gang med en hjemme opgave som har at gør med kredsløb!

jeg skal bergne stømmen I for kreds løbet!

Ia=1mA, Ib=2mA og så eg har jeg 4 resistance.

jeg har ikke nogen spæningdsforskel(V) kun Ia,Ib og nogle Resistance. 

hvordan finder jeg I uden en spændingsforskel?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2014 af peter lind

Du kunne godt have givet nogle flere detaljer. Som det er må jeg gætte. Mit gæt er at du skal bruge V=I*R


Svar #2
02. marts 2014 af mahdi01234 (Slettet)

jamen jeg skal ikke finde VolT!

jeg skal finde Strømmen I!


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2014 af peter lind

Du har nogle strømme og modstande. Deraf kan du så beregne nogle spændningsfald, som du formodentlig så kan bruge i det videre forløb. På grund af dine manglende oplysninger kan jeg ikke præcisere det mere


Svar #4
02. marts 2014 af mahdi01234 (Slettet)

hvordan beregner jeg spændingsfald?


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2014 af peter lind

Det står i #1


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg I for et kredsløb?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.