Generelt

Hjælp mig :'(

05. marts 2014 af mirna10

Hejsa allesammen! Jeg er blevet egnet til gymnasium efter 9. klasse. Har allerede skrevet min ansøgning og valgt hvilken studieretning jeg vil tage(det kan stadig laves om) - Har valgt den naturvidenskabelige - matematik A bioteknolgi A og fysik B - men jeg er meget i tvivl omkring matematikken. Jeg er ikke særlig god til matematik. Får 4 og nogle gange 7 - mit spørgsmål er bare.. Kan jeg klare at have matematik på A? Er meget i tvivl og det haster. Jeg har ikke noget imod matematik, men er bare meget forvirret. Hvad synes i? Jeg ved at man sagtens kan bekæmpe sine svage sider.. HJÆLP ):

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2014 af Roja46 (Slettet)

Hej :-)

Jeg har selv præcis den samme retning, og ikke for at skræmme dig, men så er matematik et svært fag. Så det vigtigste er at du har interessen. Der vil være mange ting man skal lære og den del formler man skal lære udenad, men det vil du blive klædt på til af din matematiklærer. Som sagt så synes jeg, at det vigtigste er at du har interessen og viljen til det, for så skal du nok klare det.

håber det kunne hjælpe :-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. marts 2014 af Therk

Forskellen i sværhedsgraden mellem matematik A og matematik B får du først at mærke på dit 3. år, og matematik er et meget anvendeligt fag og nødvendigt for mange uddannelser. Da jeg læser matematik er mit svar muligvis lidt subjektivt, men jeg vil anbefale dig at tage matematik på A-niveau.
 


Svar #3
05. marts 2014 af mirna10

#1 og #2

Tusind tak for jeres råd. Jeg ved godt selv, hvis jeg har viljen, så skal det nok gå. Jeg må tage det som det kommer.
Igen tak for jeres råd, det hjalp :)

Skriv et svar til: Hjælp mig :'(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.