Matematik

En funktion f er givet ved f(x)=b*x^a

07. marts 2014 af LiseAnders (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er givet ved f(x)=b*x^a

Grafen for f går genem punkterne P(1,2) og Q(5,7)

a)bestem tallene a og b

Hjæælpp


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2014 af PeterValberg

se denne [ VIDEO ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. marts 2014 af mathon

                                        \small \frac{y_2}{y_1}= \left ( \frac{x_2}{x_1} \right )^a

                                        \small \frac{7}{2}= \left ( \frac{2}{1} \right )^a

                                       \small \log(3,5) =\log(2)\cdot a

                                       \small a=\frac{\log(3,5) }{\log(2)}

                                       \small b=2\cdot 1^{-a}=2       da  1x = 1 uanset x


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2016 af josephinewerner (Slettet)

Hvilket eksamenssæt er opgaven fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2017 af alphampambano (Slettet)

.


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved f(x)=b*x^a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.