Matematik

Bestem f(11) linær regression

07. marts 2014 af leguanhalen (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe mig med den her? Jeg ved ikke hvordan man skal bestemme f(11)

Om en lineær funktion f(x)=ax+b oplyses, at f(-2)=9  og  f(5)=-5. Bestem f(11)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2014 af Encrypted (Slettet)

Punkter (-2, 9 ) og (5, -5)

Find forskriften og brug f(11).


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2014 af mathon

      Hældningstal = -2

             f(11) = f(5) + (11-5)·(-2) = -5 + 6·(-2) = -17


Svar #3
07. marts 2014 af leguanhalen (Slettet)

vil det så sige at P=(-2,9) og Q=(5,-5)???


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, det er de to kendte punkter på linien. Du har her valgt at kalde dem P og Q.


Skriv et svar til: Bestem f(11) linær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.