Matematik
Voksende funktion og diff. regning
24. november 2005 af
AC_CA (Slettet)
Hvordan redigører jeg for at o(x) er en voksende funktion.
0'(x) = 3x^2 - 60x +500
og 0'(x)= 0 har ikke nogen løsning.
o''(x) = 6x-60
Så der er en vendetanget i x=10
0'(x) = 3x^2 - 60x +500
og 0'(x)= 0 har ikke nogen løsning.
o''(x) = 6x-60
Så der er en vendetanget i x=10
Svar #1
24. november 2005 af Mirage.dk (Slettet)
da O'(x)=0 ikke har nogen løsning, må O'(x) har samme fortegn for alle værdier af x. Ved at indsætte ét tal i O', kan du altså redegøre for, at O er en voksende funktion.
Skriv et svar til: Voksende funktion og diff. regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
