Fysik
Udled udtrykket for sluttrykket p(y)
09. marts 2014 af
Ibo199 (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Vi betragter nu en adiabatisk volumenændring hvor stemplet går fra position 0 til y. Startvolumen benævnes V0 og slutvolumen er derfor V0+Ay. Starttrykket er p0 og sluttrykket p(y).
Benyt ligning 3.15 til at udlede følgende udtryk for sluttrykket p(y):
p(y)= p0[1+Ay/V0]-Gamma=p(y)= p0[1-gamma*(Ay/V0)]
hvor den sidste relation gælder for små ændringer i volumen.
ligning 3.15:
p*VGamma=konstant
filen er vedhæftet med opgaven (se side 35):
nogen der kan hjælpe?
På forhånd tak :)
Vedhæftet fil: FF502 Øvelsesvejledning 2014.pdf
Skriv et svar til: Udled udtrykket for sluttrykket p(y)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
