Kemi

Omskrivning af stykke

12. marts 2014 af Student321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey! 

jeg har om reaktionskinetik, og har egentligt fanget det fra 1-10 til 9, men der er gået en sort klap ned her:

jeg skal vise omskrivningen af det billede der er vedhæftet

hvis en gad at gøre det step langsomt og step-by-step ville det være læks


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2014 af mathon

                                               \frac{1}{[A]}d\left [ A \right ] = -kdt

                                               \int \frac{1}{[A]}d\left [ A \right ] = \int -kdt

                                               \ln[A] = -kt + \ln[A]_o

                                               [A]_t = [A]_o\cdot e^{-kt}

                                              


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2014 af PeterValberg

k\cdot \left[A \right ]=-\frac{d\left[A \right ]}{dt}

k\cdot \left[A \right ]\cdot (-dt)=d\left[A \right ]

-k\cdot dt=d\left[A \right ]\cdot\frac{1}{\left[A \right ]}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Omskrivning af stykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.