Matematik

Trekants areal

12. marts 2014 af annavr (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med opgaven der er vedhæftet på beskeden?

Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2014 af peter lind

Find y koordinaten for C og brug at arealet af en retvinklet trekant er ½*produktet af kateterne


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2014 af mathon

I en retvinklet trekant
kan arealet beregnes
                                            T =\frac{1}{2}\cdot katete_1\cdot katete_2
som her giver
                                            T =\frac{1}{2}\cdot x\cdot y = \frac{1}{2}\cdot x\cdot \left ( 4-x \right )\; \; \; \; \; \; \; 0< x< 4


Svar #3
12. marts 2014 af annavr (Slettet)

Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. marts 2014 af mathon

…og kan udtrykkes

                                     \small T(x) = -\frac{1}{2}\cdot x^2 + 2x\; \; \; \; \; \; \; 0< x< 4


Skriv et svar til: Trekants areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.