Matematik

Parentes gange parentes

13. marts 2014 af logawbjpgv< (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej! der er en opgave her jeg ikke rigtig kan finde ud af, det er: “tegn det rektangel, der har dette areal: 

5 gange 3 + 5 gange 7 + 8 gange 3 + 8 gange 7 

så står der, hvad er rektanglets sidelængder og hvad bliver rektanglets areal? 

jeg har prøvet at tegne rektanglet, men kan ikke få det til at passe. Jeg ved jo ikke om 5 eller 3 er længden eller bredden. Håber i forstår og kan hjælpe!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2014 af SuneChr

10 × 13          (3 + 7)·(5 + 8)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

5·3 + 5·7 + 8·3 + 8·7 = 5·(3+7) + 8·(3+7) = (5+8)·(3+7) = 13·10


Svar #3
13. marts 2014 af logawbjpgv< (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! det har virkelig hjulpet mig meget!!!


Skriv et svar til: Parentes gange parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.