Matematik

Eksponentielt voksende funktioner

15. marts 2014 af SamX (Slettet) - Niveau: C-niveau

Det vides at f(5) = 10 og t2 = 3,5, hvad er f(12)


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

12 = 5 + 7 = 5 + 2·3,5 = 5 + 2·T2

Man har altså forøget argumentet x (eller t) med fordoblingstiden 2 gange.


Svar #2
15. marts 2014 af SamX (Slettet)

Tak for svaret :)


Skriv et svar til: Eksponentielt voksende funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.