Fysik

Omskrivning af formel hjælp! haster!

15. marts 2014 af mp12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder og skal omskrive følgende formel hvor jeg skal isolere T 

v_lyd= 331*\sqrt{\frac{T}{273K} } \frac{m}{s}

 Jeg håber der er en der kan hjælpe mig hurtigst muligt!

På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2014 af LeonhardEuler

Er m/s under eller udenfor kvadratrodstegnet?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2014 af LeonhardEuler

\frac{v_1yd}{331}=\sqrt{\frac{T}{273\ \textup{K}}}\frac{m}{s}       ⇔   \frac{\frac{v_1yd}{331}}{\frac{m}{s}}=\sqrt{\frac{T}{273\ \textup{K}}}   ⇔    \frac{v_1yd\cdot s}{m \cdot 331}=\sqrt{\frac{T}{273\ \textup{K}}}

\left (\frac{v_1yd\cdot s}{m \cdot 331} \right )^{2}=\frac{T}{273\ \textup{K}}        \left (\frac{v_1yd\cdot s}{m \cdot 331} \right )^{2}\cdot 273\ \textup{K} =T


Svar #3
15. marts 2014 af mp12 (Slettet)

TUSIND TAK! 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. marts 2014 af LeonhardEuler

  T= \frac{v_1yd^{2}\cdot 273\ \textup{K} \cdot s^2 }{331^2 \cdot m^2}


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2014 af SuneChr

T er den absolutte temperatur målt i grader K.
Dermed kan K forkortes under rodtegnet, og tilbage har vi:


hvor   vlyd  måles i  m/sek


Skriv et svar til: Omskrivning af formel hjælp! haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.