Matematik

Rejserne til Alperne, Del 1.5

17. marts 2014 af likeit (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg er ret sikker på at det jeg gør er rigtig, dog er jeg lidt i tvivl om således:

Jeg har til opgave at finde den billigste rejse som muligt, hvor han vil have sovebus, halvpension og liftkort i 8 dage. 

Sovebus A, B og C er: 150 kr

Liftkort

A = Ugekort 1200 kr.

B = 6 dage med i prisen Ekstra dag 175 kr.  

C: 1315 kr.

Halvpension A, B og C = 1000 kr.

Sovebus (150) + Halvpension (1000) = 1150 kr.

Dog ved lift kortet er jeg sikker på, at det er B, men er i tvivl om, om han skal betale for de 6 dage, da den siger selv at den er med i prisen? Hvis han ikke skal betale for de 6 dage er det 350 kr. Da han skal betale for de ekstra 2 dage han mangler. 

Hvis jeg er korrekt bliver det: sovebus (150 kr) + Liftkort (175x2=350) + Halvpension (1000 kr) = 1500 kr. 

Udover det, er jeg mon rigtig i at dette er den rigtige facit?


Skriv et svar til: Rejserne til Alperne, Del 1.5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.