Matematik

HJÆLP Fsa10 matematik

18. marts 2014 af PernilleDuus (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej jeg har en opgave der hedder

Samsø kommunes undervisningsudgifter er 211% højere end Viborgs, passer dette?

Samsø udgifter er 131275

Viborg: 62254

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af mathon

       1 + r = 131275 / 62254 = 2,1087

        r = 1,1087 = 110,87%


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det passer ikke. Beregn forskellen og sæt forskellen i forhold til Viborgs udgifter.


Skriv et svar til: HJÆLP Fsa10 matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.