Matematik

Linje integraler

18. marts 2014 af Ibo199 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Evaluate the given line integral over the specified curve C.

\int(x+y) ds

r =ati+btj+ctk, 0\leq t\leq m  

jeg har gjort følgende beregninger, men får ikke det rigtige resultat ( se vedhæftet fil). Nogen der kan hjælpe?

tak på forhånd :-)

Vedhæftet fil: Matematikaflevering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Man har

        r(t) = at i + bt j + ct k ,

        dr/dt = a i + b j + c k ,

|dr/dt| = √(a2 + b2 + c2) .

Dermed er

        ∫ (x + y) ds = ∫ (at + bt) · √(a2 + b2 + c2) dt = (a+b)·√(a2 + b2 + c2) · t2/2


Svar #2
18. marts 2014 af Ibo199 (Slettet)

Kan ikke se Hvordan du er kommet frem til at+bt?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

r(t) = [x(t) , y(t) , z(t)] = [at , bt , ct] ,

x + y = at + bt .


Svar #4
18. marts 2014 af Ibo199 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Linje integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.