Matematik

Bestemt graf for funktion, der opfylder...

20. marts 2014 af ThereseMoreau (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har en opgave, der lyder som følger:

Tegn grafen for en funktion f, der opfylder følgende:
Dm(f)=[-6;8[
f(-3)=4
f’(2)=0
f har mindst tre ekstrema
 

Er der nogen der kan hjælpe mig eller guide mig lidt? Det ville lette mit frustrerede sind.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der skal laves en skitse. Definitionsmængden er intervallet [-6;8[ og grafen skal gå gennem punkterne
(-3;4) og (2;0) . Der skal være mindst 3 lokale ekstrema, dvs mindst tre punkter i intervallet, hvor grafen har vandret tangent.


Skriv et svar til: Bestemt graf for funktion, der opfylder...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.